Bemutatkozunk

A Vasi AdóCom Iroda Kft adótanácsadással, könyvvezetéssel, oktatással foglalkozó  társas vállalkozás. Az előző cégünket is figyelembe véve csaknem 20 éve vagyunk jelen ezen a folyamatosan változó  piacon. Célunk, hogy ügyfeleink valamennyi – cégalapítási, könyvelési, adószakértői, oktatási – igényét magas színvonalon tudjuk kielégíteni.

Társaságunk arra törekszik, hogy megőrizze személyes, közvetlen kapcsolatát ügyfeleivel. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink rendszeresen, és pontos képet kaphassanak vállalkozásuk vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről és mindezt oly módon, hogy azt közgazdasági diploma nélkül is megértsék.  Irodánk rendelkezésre áll a gazdasági döntések előkészítésekor, vagy akár egy egyszerű telefonos segítségnyújtásra is. Akik már tapasztalták ezeknek a hiányát (megbízhatóság, megfelelő tájékoztatás, elérhetőség), azok tudják, hogy milyen értékről beszélünk  a mai üzleti életben. A mi felfogásunk szerint a könyvelés nem egyenlő az adatrögzítéssel, figyelmet fordítunk a cégek sajátosságaira, a folyamatok,trendek felismerésére, elemzésére, a költséghatékony megoldások kidolgozására.

Fontosnak tartjuk, hogy ebben a folyamatosan változó világban a piac igényeinek szakmailag megfeleljünk, ezért figyelmet fordítunk  a rendszeres szakmai továbbképzésre. A megbízások teljesítéséért anyagi és jogi felelősséget vállalunk.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a  mezőgazdasági vállalkozások könyvelésében is. Vállaljuk az üzemanyag elszámolások elkészítését, kamattámogatások igénylését is.

A Körmenden lévő Vállalkozói  Inkubátorház keretein belül részt veszünk a vállalkozási ismeretek oktatásában. Néhány téma: üzleti terv elkészítése, számlakiállítás szabályai, elszámolható költségek, ellenőrzések esetén jogok, kötelezettségek, informatikai eszközök használata a vállalkozásban, stb.

Szolgáltatásaink között szerepel a teljeskörű ügyintézés. Ezzel sok kellemetlen, haszontalannak tűnő órát spórolhatnak meg a vállalkozók, idejüket inkább a saját vállalkozásukra fordíthatják. Ügyvéd partnerünk kiváló gazdasági szakjogász, aki szükség esetén segítséget nyújt, módosítja az alapító okiratot.

 

A könyvelést pontosan, és naprakészen vezetjük. Időben tájékoztatjuk a cégvezetőt az aktuális határidőkről, fizetési kötelezettségekről. Lételemünk az innováció. Munkánkat korszerű számítógépes ügyviteli technika támogatja, a legmodernebb szakmai szoftverekkel rendelkezünk.

 

Egy cég könyvelése rendkívüli bizalmat feltételez és felfogásunk szerint ezáltal a legszigorúbb titoktartást követeli meg.

 

Miért a Vasi AdóCom  Könyvelőiroda a legjobb választás az Ön számára?

 

  • Könyvelési feladatainkat mindig naprakészen látjuk el, amely során ügyfeleink mindig pontos állapotot kapnak vállalkozásuk pénzügyi helyzetéről.
  • Irodánk  minden ügyfelére kiemelt figyelmet fordít, legyen szó akár belföldi vállalkozó havi néhány bizonylatos könyvelési teendőiről, akár nagyobb cégek több száz könyvelendő tételétéről.
  • Megbízóinknak teljes körű képviseletet nyújtunk a hatóságok előtt, illetve partnerek vagyunk bármilyen adóhatósági vagy egyéb állami szervek felé történő állásfoglalások, revíziók, önrevíziók elkészítésében.
  • Ügyfeleinkkel állandó kapcsolatot tartunk fenn, melynek során bármilyen kérdésük merül fel,  a rendelkezésére állunk.
  • Partnereink  tisztában vannak vele, hogy a könyvelés nem csupán költség, hanem a nyugalomba, biztonságba tett befektetés.
  • Hisszük, hogy a rendben, a folyamatos munkavégzésben, a határidők betartásában, betartatásában komoly előnyök rejlenek, ezek optimális kiaknázása lehetőséget teremt a hatékony költséggazdálkodásra.9700 Szombathely, Deák Ferenc u. 55
Telefon: 36709415218
E-mail küldése
Vasi AdóCom - Magyar